Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

9 Haziran 2011 Perşembe

Başbakanın CNN Türk Kanalındaki 4/C Açıklaması (Video)


Başbakanın CNN Türk Kanalındaki 4/C Açıklaması (Video)
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan CNN Türk kanalında canlı yayınlanan Liderler Zirvesi programda 4/C sorusunu yanıtladı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 08/06/2011 çarşamba tarihinde CNN Türk Kanalında yayınlanan Liderler Zirvesi programının finaline saat 23.00’da katıldı.4/C ve özelleştirme mağdurları sorularını yanıtladı.
Başbakan Erdoğan 4/C lilerinde 4/A kadrosuna alımı gibi bir düzenleme olabilir mi?sorusuna:
Bunların durumları çok farklı, bunun üzerinde gerçekten detay bir bilgim yok. Ama çalışmayı arkadaşlarımız yapıyorlar. Önümüze sunacaklar sunduktan sonra değerlendirmesini yaparız dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın CNN Türk Kanalındaki 4/C açıklaması video görüntüleri


(4cmagdurlari.blogspot.com)
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. başbakan 4/c lilerin çok farklı bir konumda olduğunu söylüyor çok doğru söylüyor çünku TEKEL cileri duyunca renginiz değişiyor. Çünki tekelcilerin 20 yıllık emeklerini hiçe saydınız, Gelir sevivelerini yarı yarıya indirdiniz, Aile düzenimizi altüst ettiniz,Tekel yada Özelleştirme çalışanlarını her hangi mağduriyeti olmadığını söylüyorsunz Özelleşen kurumlardaki Memur arkadaşları ne yaptınız özlük haklarıyla diğer kurumlara dağtmadınızmı? Peki İşçileri ne yaptınız İnsandan saymadınız İnsandan, 4/c dene ötekileştirilmiş, ikinci sınıf muamelesi görmek, bize reva görülen işlerle aşağılanmak ve her sene bize karşı bir şantaj metası olarak kullanılan, hiçbir insani değeri olmayan, tamamen adaletsizlik ve hukuksuzluk üstüne kurulu bir statüye atmadınızmı bizleri?? Bütün kazanılmış haklarımızı elimizden aldınız, tazminatlarını verdik diyorsunuz tazminat zaten çalışanların kendi parası değilmi ?? ondan sonrada Gitsin başka iş bulsun çalışsın diyorsun 45 yaşında olan birisini özel sektör ne edecek ALLAH Aşkına söylermisin. Lütfen nekadar yok derseniz deyin 4/c sorunu Türkiyenin Kangren olmuş bir sorunudur geçiştirmekle yada onların bütün haklarını verdik demekle hal olmayacağını sizde biliyorsunuz. Biz sadece hakkımız olanı istiyoruz bizden alınan Kadroyu bizden alınan özlük hakkımızı. 200000 iki yüz bin kadroyu dağıtıyorsunu TEKEL cilerin toplamı 8500 kişi idi, çünki 2500 'ü daha çalışıyor DİYARBAKIR, İZMİR ve Genel Müdürlük İSTANBUL da. Malesef sayısı 8500 olan Tekel Mağdurlarının hem var olan kadrosunu vermiyor ve dağıtılan Kadronunda dışında tutyorsunuz. Söylenecek söz yok Arkadaşlar TEKEL ve ÖZELLEŞTİR melerden dolayı mağdur olan arkadaşlar söylenecek söz kalmamıştır..

    YanıtlaSil
  2. slm bütün 4.c,li mağdur arkadaşlarım bende bir mağdur olarak sayın başbakanın bütün mağdurları sorunlarını cözeceyine inanıyorum ve bi şekilde haklarımızı geri vereceyine inanıyorum secimden önce kendisi secimden sonra bişekilde bu sorunu halledeceklerini söylediler inşallah alınan haklarımız geri verilir saygılar

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com