Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

3 Ocak 2013 Perşembe

Memur-Sen: 4/C'lilerin Kadroya Geçişlerine İmkan Sağlayacak Kapsamlı Bir Düzenleme Yapılmalı


Memur-Sen: 4/C'lilerin Kadroya Geçişlerine İmkan Sağlayacak Kapsamlı Bir Düzenleme Yapılmalı
Eğitim Bir-Sen Karabük İl Divan Toplantısı'na katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 2013 yılının bütün sözleşmelilerin kadroya alındığı bir yıl olmasını beklediklerini söyleyerek, bundan sonra sözleşmeli istihdamına son verilmesini istedi.
Memur-Sen olarak sözleşmelilerin kadroya alınması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gündoğdu, "632 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname beklentileri karşılamadı. Bütün sözleşmelileri kadroya alacak, bundan sonra da sözleşmeli istihdamına son verecek bir çalışmanın en kısa sürede yapılmasını diliyoruz" dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Gündeme ilişkin konulara da değinen Gündoğdu, 2012 değerlendirmesinin yanı sıra 2013’e ait beklentilerini de dile getirdi. Başbakan Erdoğan'ın belediyelerdeki sözleşmelilerin kadroya alınması için gerekli çalışmaların yapılmasına dair talimat verdiğini hatırlatan Gündoğdu, şöyle devam etti: "Konunun kamuoyu gündeminde yer edindiği andan itibaren yapılacak çalışmanın 632 sayılı KHK'nin kapsam dışı tuttuğu bütün sözleşmeli personeli kapsayacağına ilişkin haklı bir beklenti oluştu. Diğer taraftan 632 sayılı KHK'nin yürürlüğü girdiği tarihten bu yana da 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel istihdam edilmeye de devam edildi. Bundan dolayı 657 sayılı kanunun 4/C maddesi kapsamında çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında geçici personel statüsünde istihdam edilenlerin kadroya geçişlerine imkan sağlayan kapsamlı bir düzenlenme yapılmalıdır." dedi.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

6 yorum:

  1. Yazıklar olsun ne kadar haramzade riyakar sahtekar varsa laf cambazı dili başka kalbi ve kafasının içindekiler başka olan mümin müslüman kisfesinde olup,da ADALET,HAK dan nasipsiz olanların tümüne ister yöneten ister yönetilen isterse alemi cihan olsun yazıklar olsun,ALLAH KORKUNUZ OLSA YÖNETTİĞİNİZ ŞU İNSANLARA DEVLET İMKANLARINI NASIL PAY EDİP, KİMLERİ HAK ETMEDİĞİ HALDE VEZİR KİMLERİ REZİL ETTİĞİNİZİN FARKINDA OLURSUNUZ OLMAYAN YÖNETİCİLER SİZLER TOPRAĞIN ALTINA GİRMEYECEKMİSİNİZ SİZLERİN İMANINIZA ŞAHİTLİK YAPILIRMI SANIYORSUNUZ.

    YanıtlaSil
  2. NE OLURSA OLSUN AHM HAKSENİN AÇTIĞI DAVA KAZANILIRSA BİRŞEYLER DEĞİŞİR YOKSA 4C İFLAH OLMAZ AİLE YARDIMI ALAMAYAN SENDİKA KADROMU ALACAK GEÇİN BUNLARI ANAM BABAM MERSİN

    YanıtlaSil
  3. ÖZELLEŞTİRME (Tekel9 MAĞDURU6 Ocak 2013 22:32

    Evet yazıklar olsun:
    Arkadaşlar ha Sabır şunun şurasında ne kaldıkıki Emekli olmamıza 15-20 Yıl arası gibi bir zaman kaldı!:Çünkü bunların zülmünden ve Kinlerinden ya ÖLEREK Kurtuluruz yada EMEKLİ Olarak başka çaresi yok yok...Bunlardan Kadro yada Özlük Hakları veya İyileştirme bekleyenler boşu boşuna bir beklendi içerisine girmeyin... Bizler Ekmeğimiz ve Emeğimiz için Ankara'da Hakkımızı istediğimiz için bunlara karşı gelmiş olduk!! EEE Ne Haddinize karşı gelmek.. İyileştirme yok,Kaadro yok nedenmi çükü bizler "Yandaşmıyız Yoook,Yağcılık Yapıyorumuyuz Yook,Yalakalık Varmı Yook,Hakkınmızı İstiyormuyuz EEEVVVEET Ha işte bunun için yokk yook.
    Eyer varsa Hakkımız Mahşerde her iki elimiz yakanızda olacak bizlerin değilsede Çocuklarımızın ahı size kalmayacak sayın çook merhametliler..

    YanıtlaSil
  4. bazı yazarlarımız özelleştirme mağduru 4/C li kararnamesini yayınlarken bürüt hesaplamalarını yanlış yapmaktadır
    bir iylieştirme uzatma olmuştur kademe atlanmıştır.


    YanıtlaSil
  5. TEDAŞ Özelleştirme Mağduru..

    Sayın Ahmet GÜNDOĞDU şimdi bu konuşmayı yapmanız ne demek.. ne anlama geliyor.

    nerde nerede olursan ol..hangi mevkiide olursan ol.. biz mağdurlara yalan söylemeyin girişimde bulunmadığınız konumuz aile yardımı, 4/B,KADRO, gibi konularla basına demeç verip, toplu sözleşme de ahkam kesip şimdi böyle açıklamalar yapmayın. Zaten işçi sendikaları bizleri sattı. Yalana dolana satana karnımızda bedduamızda, ahımızda çok..

    sizlerde doğru söyleyerek bizlerin duamızı, dualarımızı alanlardan olunuz..

    YanıtlaSil
  6. insanlara iş verıyorsunuz ardından yuva kurduruyorsunuz ardından üç çocuk istiyorusunuz,yapalım üç çocuğu yapalımda özelleştirip saatığınız yerde çalısıyorsak o üç çocuğun vebali sizin boynunuzamı benım boynumamı hükümetin hocalarından biri çıkıpta bana bunu izah etsin,4/c ye geceyim üç çocuğu aç bırakayım sonrada sizlere duamı edeyım istiyosunuz

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com