Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

22 Ocak 2016 Cuma

Ali Yalçın: DPB 4/C Kadro Çalışmasını Tamamladı. Bundan Sonrası Maliye Bakanlığının Elinde (Video)


Ali Yalçın: DPB 4/C Kadro Çalışmasını Tamamladı. Bundan Sonrası Maliye Bakanlığının Elinde (Video)
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ülke TV kanalı canlı yayınında 4/C çalışanları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Yalçın 4/C'lilere kadro çalışmasının Devlet Personel Başkanlığınca tamamlandığını, bundan sonrasının Maliye Bakanlığı ve Hükümet'in elinde olduğunu söyledi. 4/C çalışanlarının ek ödeme mağduriyetine de değinen Başkan Yalçın, 4/C'lilerin mahkeme kararıyla kazanmış oldukları ek ödemelerin toplu sözleşme masasında güvence altına alındığını, bunun içinde Hükümetin yazılı olarak kamu kurumlarının bilgilendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın şunları söyledi:

-->
ÇÖZÜME KAVUŞMASINI BEKLEDİĞİMİZ KONULAR VAR
“Toplu Sözleşme'de, üzerinde çalışma yapılması konusunda mutabakata varılan konularla ilgili çalışmalar ivedi bitirilmelidir” diyen Başkan Ali Yalçın, hedeflerinin 4/C'lilerin kadroya geçmeleri ve kariyer-liyakat sistemine dâhil edilmeleri olduğunu vurguladı. İmzalanan toplu sözleşmeyle birlikte 25 bine yakın 4/C’li personelinin ek ödeme mağduriyetinin giderildiğini belirten Ali Yalçın, “Bunun yanında çözüme kavuşmasını beklediğimiz farklı konular da var. Taşeron ve üniversite mezunu işçilerin sorunları son bulmasını istiyoruz. Bu konuda somut adımlar attık, sonuç almayı umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

-->

www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Ali Yalçın'ın 4/C Kadro Çalışması Video Haberi İzle


Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

8 yorum:

  1. Özelleştirme Mağduru22 Ocak 2016 06:38

    Bu Kaçını 4/C Lilere Kadro müjdesi Bizim oğlan bina okur döner döner yine okur. 5 yıla girdik neredeyse 2 iki ayda bir Kadroları elinden alınan Özelleştirme Mağdurlarına Kadro veriyorlar nerdeeee. Özelleştirme Mağdurları İkinci Özelleştirmeyi yaşıyor : Kadrosu, Daimi İşi, Özlük hakları, Kazanılmış Tüm Hakları ellerinden alınana ve 2010 Yılında Aylıkları 3/1 düşürülen biz Özelleştirme Mağdurları şimdide maliyenin iki (2) yıldır ısrarları ve memurseninde desteği ile 1 Ocaktan itibaren Bölge İdere Mehkemesi'nin Kararına rağmen her ay 500 TL. daha az aylık alacağız. İşte Büyüyen Gelişen Türkiye'mden Özelleştirme Mağdurlarına uygulanan adı sanı duyulmamış mağduriyet. Gözünü 4/C'li nin aldığı 2 kuruşa gözünü diken maliye ve yandaş sendika memursene duyurulur. memursene üye olup hala istifa etmeyen 4/c Liler lütfen hiç kimse için değil kendiniz için istifa edin. 2010 yılında türk iş bizlere neler yaşattıysa şimdi aynısını memursen yapmakta.

    YanıtlaSil
  2. 4/c li 25000 kişinin ek ödeme sorununu çözdük derken satışın nasıl yapıldığı ortada 159 TL ek ödeme gelir vergisi SSK vergi dilimine uğradığı zaman ödenecek ek ödeme 82 TL düşüyor islamda söz borç tur ek ödeme hizletli 527 TL kesinti damga vergisi harici kesinti yapılmazken 527.00 ek ödeme alırken şimdi 82 ye düşecek AKP memursen cebimden 400.00 TL çaldı 2016 ya her çalışan huzurlu girerken 4/c huzursuz girdi muzafakar gorunup kül hakkı yiyorlar bide kadro yalandır her sene aynı terane istifa edin memursen den 4/c liler onur ve serefiniz için

    YanıtlaSil
  3. Ek ödeme sorununu nasıl çözmüşler ben bunu anlamış değilim devletin bütün kamu çalışanlarına verdiğinden çok daha düşük bir orana onay vermeleri ilemi çözüm bulunmuş

    YanıtlaSil
  4. Bu memursen yıllardan beridir devamlı bizi satmaktadır.Her başkan olan bi dönem sonra bizleri iyi sattığı için akp de bi yerlere geliyor.Arkadaşlar uyanın artıkda şu memursenden istifa edin

    YanıtlaSil
  5. memursen başkanı sen Yalancı Çoban Hikayesini bilir misin işte sen Yalancı Çobanı bile geçtin: 25 bine yakın 4/C li nin mağduriyetini giderdik derken sen kimseyi kandıramasın 4/C Lileri asla sen ancak kendini kandırırsın. sen maliye ile birlikte 4/C Li lere verilen Ek Ödemenin Kesilmesi için KPDK da imza atarken: 4/C Liler ve diğer sendikalar bas bas bağırdı yanlış ediyorsun Mahkemelerce Kazandığımız 550-750 arasında kazandığımız Ek Ödemeye engel oluyorsun-olacaksın diye ama nerde dinleyen oysa sende biz Özelleştirme Mağdurlarına maliyenin oynadığı oyunun içindeymişsin. sen git önce bizlere verilen 550-750 arasında değişen Ek Ödemeyi kurtar sonra gel Kadromuzu al ???? Tv' lerde ve Gazetelerde Mahkemeyi Kazanan 4/C Lilerin Ek Ödemesinde hiç bir sorun yok onu maliye bürokratları gereken açıklamayı yapacak dedin evet onlarda gerekli açıklamayı yaptı: 4/C Li lerin Ek Ödemesi 550-750 Tl yerine 85 Tl Verilecek dedi sen git önce o yalanını düzelt. Kadro müjdesiymiş sen bizim Mahkemelerce Kazandığımızı Ek Ödemeyi maliye ile bir olup engel oluyorsun birde kalkmış hangi yüzle Kadrodan bahs ediyorsun ??? Özelleştirme Mağdurları memursen sendikası sayesinde İkinci Özelleştirmeyi yaşıyor : Kadrosu, Daimi İşi, Özlük hakları, Kazanılmış Tüm Hakları ellerinden alınana ve 2010 Yılında Aylıkları 3/1 düşürülen biz Özelleştirme Mağdurlarına duyulan bu Kin, Öfke ve Uygulanan Mobinge bir anlam veremedik. şimdide maliyenin iki (2) yıldır ısrarları ve memurseninde desteği ile 1 Ocaktan itibaren Bölge İdere Mehkemesi'nin Kararına rağmen her ay 500 TL. daha az aylık alacağız. İşte Büyüyen Gelişen Türkiye'mden Özelleştirme Mağdurlarına uygulanan maliye ve yandaş sendika tarafından adı sanı duyulmamış mağduriyet. Gözünü 4/C'li nin aldığı 2 kuruşa diken maliye ve candaş sendika memursen: 4/C li Özelleştirme Mağdurları sizleri asla ve asla unutmayacak !!!!! Çünkü Mahkemelerce Kazandığımız Ek Ödeme 5 yıldan beri ilk defada olsa biraz ekonomik olarak rahatlatmıştı onda memursen engel oldu.

    YanıtlaSil
  6. Yalan yalan yalan hepsi hepsi yalan 4 c linin işçinin hakkını koruyacaklarına hükümetten yanalar 500 tl lik ek ödeme alıyorduk kestiniz 159 tl ye düşürdünüz bir insanda utanma olur ya bu kadar yalana inanmayın yazıklar olsun size bütün 4 c li arkadaşlar bu sahtekârlardan bir an önce kurtulmalı.İstifa edin birlik olalım ancak o zaman birşeyler yapabiliriz.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar kulliyen yalan maliye bakanlığını aradık öyle bir çalışmamız yok dediler. İsteyen arkadaş maliye bakanlığını arayıp sorsun

    YanıtlaSil
  8. Yalan rüzgarı tekrar yayında .Biraz onuru olan 4/Ç li bu kadar yalan ve aldatmadan sonra halen memur-sen üyesi olarak kalacaksa yapacak birşey yok. Mahkeme ile kazanılan ek ödeme de 158.tl ye düşürüldü.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com